torstai 1. helmikuuta 2018

Ensimmäinen sileäkarvainen colliepentueemme syntyy maaliskuussa

Kauan odotettu pentue sileäkarvaisia collieita on vihdoin tulossa! Minka on ultrattu kantavaksi ja maaliskuun alussa odotamme syntyväksi hyvän kokoista pentuetta.


Olen viimeiset 20 vuotta seurannut läheltä sileäkarvaisia collieita. Olen esittänyt niitä näyttelyissä ja ollut alusta lähtien tiiviisti mukana Satu Asikaisen Clingstone's-collieiden kasvatustyössä. Toista rotuani, sileäkarvaisia kettuterriereitä olen kasvattanut 25 vuotta, eli kasvatuskokemusta löytyy varsin kattavasti. Nyt Satun oma kasvatustyö tulee loppumaan, niin tulen jatkossa kasvattamaan pienimuotoisesti collieita Satun linjoista ja toivottavasti jatkaa menestyksekästä Clingstone's-collieiden tarinaa. 

Pentueen vanhemmat Veikko ja Minka ovat molemmat perusterveitä ja hyväluonteisia collieita. Molemmat ovat pärjänneet hienosti näyttelyissä ja ovat kotioloissa reippaita ja rohkeita tyyppejä. Samaa odotamme tietenkin myös pennuista, eli reippaita ja rohkeita collieita, jotka ovat valmiita moneen menoon. 


Pentueen isä Veikko eli Clingstone's King HimselfPentueen emä Minka eli Clingstone's Amaze Me
Jos etsit itsellesi colliekaveria erilaiseen harrastamiseen tai ihan lenkkikaveriksi, otathan yhteyttä. Meiltä pennun mukaan saat kattavan pentupaketin lisäksi kasvattajan tuen koiran eliniäksi!

Minut tavoitat parhaiten sähköpostitse: mollinyman@gmail.com tai puhelimitse iltaisin numerosta 044 712 3534 / Molli Nyman


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti