tiistai 23. tammikuuta 2018

Pitkästä aikaa sileäkarvaisen kettuterrierin pentuja

Tiistaina 9.1.2018 meille syntyi kauan odotettu pentue pieniä sileäkarvaisia kettuterriereitä. Emänä on Australiantuontinarttuni Lucie, Multi Ch Optimo Optical Illusion. Pentueen isä on jo edesmennyt amerikkalainen herrasmies Am Ch Lil'Itch Game On, eli Rugby. Pentue on saatu aikaan keinosiementämällä pakastetulla spermalla. Maailmaan tupsahti 2 urosta ja 4 narttua. Pienet kasvavat nyt kovaa vauhtia.


Tässä koko kööri viikon ikäisenä. Pojissa on yksi mustavalkoinen ja yksi ruskeavalkoinen. Samoin tytöissä on yksi musta ja loput ovat ruskeavalkoisia. Kaikki ovat kauniisti värittyneitä, reippaita ja paksuja pentuja. Mamma hoitaa pieniä esimerkillisesti. Pentue on Lucien toinen.


Isäkoira Rugby, eli Lil'Itch Game On kuvattuna Amerikassa.


Emäkoira Lucie, joka oli vuonna 2015 toiseksi voitokkain näyttelykoira Suomessa kaikista roduista.

Molemmat vanhemmat ovat terveitä, hyväluonteisia, tasapainoisia ja fiksuja kettuterriereitä. Yksi tyttöpentu etsii vielä omaa aktiivista kotia. Asumme Lahdessa, missä niin pennut kuin emä ovat nähtävissä kun pennut ovat hieman kasvaneet.

Lue lisää kasvatustyöstäni ja koiristani kotisivuiltamme www.texforrier.com, valitettavasti sivujen päivittäjä on ollut kovin laiska, eli tiedot ovat muutaman vuoden takaa. Olen kasvattanut kettuterriereitä 25 vuotta, joten kokemusta löytyy pitkältä ajalta. Meiltä pentu saa mukaansa kasvattajan eliniäkäisen tuen, haluan mielelläni pitää yhteyttä ja kuulla miten pienillä menee uusissa kodeissaan!

Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse.
Molli Nyman, mollinyman@gmail.com tai 044 712 3534. Olen iltaisin parhaiten tavoitettavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti